Στην ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης ένταξης των Πολεοδομικών Ενοτήτων 2 (Κέντρο), 5 (Μπαλάνα) και 6 (Δέση), προχώρησε ο Δήμος Παλλήνης τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2022, με βάση και την Απόφαση 072/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

Η ανάρτηση έγινε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης (Δείτε ΕΔΩ τις περιοχές που εντάχθηκαν) καθώς και στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας – Γραφείο 9, τηλ. Επικοινωνίας 210-6604649 και 210-6604717).

Η Πολεοδομική μελέτη που αποτελεί έργο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης, θα παραμείνει αναρτημένη έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Με την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης, οι τρεις περιοχές του Γέρακα αλλάζουν ιστορική σελίδα και πλέον δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, ώστε, οι ιδιοκτήτες να μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και ο Δήμος Παλλήνης να προχωρήσει στην οργανωμένη υλοποίηση έργων, υποδομών και ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων που απαιτούνται για να βελτιωθεί η λειτουργία της πόλης και το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων.

Παράλληλα, ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στην ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής για την ένταξη των εκτός σχεδίου περιοχών της Δ.Ε. Ανθούσας καθώς και των εκκρεμών μελετών των εκτός σχεδίου περιοχών της Δ.Ε. Παλλήνης.

Διαβάστε περισσότερα:

Αντιπυρική περίοδος: Επιχορήγηση 320.000 ευρώ σε Κηφισιά, Διόνυσο και ΣΠΑΠ για καθαρισμούς και διανοίξεις οδών

Άνοιξε η πλατφόρμα για την 4η δόση εμβολίου

Οι πληρωμές της εβδομάδας από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ