Ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός γυναικείος σύλλογος «Ελπίδα Μάνας» που στηρίζει ενεργά κακοποιημένες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες γυναικών τόσο υλικά όσο και ηθικά και ψυχολογικά, διοργανώνει φιλανθρωπικό fashion show με χειροποίητα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ, δημιουργίες των μελών του γυναικείου συνεταιρισμού «ΙPPOLITI», που έχει δημιουργηθεί από τα μέλη του συλλόγου, προς ενίσχυση των σκοπών του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στο άλσος Κηφισιάς, στις 20:00. Μέλη του συλλόγου, κακοποιημένες γυναίκες και ΑμεΑ (με προβλήματα στην όραση ή την ακοή), θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες ενδυμάτων και αξεσουάρ, φτιαγμένες από τις ίδιες, ενώ την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η πιανίστρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Εθνικού Πανεπιστήμιου Τέχνης του Χάρκοβο Irina Denisenko και η mezzo soprano Αγλαΐα Πολυχρονίδη.

Οι δύο καλλιτέχνιδες είναι πρόσφυγες από την ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι αφιερωμένες σε όλες τις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους ως αποτέλεσμα άσκησης ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε περισσότερα:

Power Pass: Παράταση έως τις 5 Ιουλίου για τις αιτήσεις

Δήμος Ηρακλείου: Αύξηση της παραβατικότητας στα σχολεία – Ενισχύει τα μέτρα φύλαξης

Δήμος Παλλήνης: Εντάσσει στο σχέδιο πόλης περιοχές του Γέρακα