Η εμβόλιμη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ για την οριστική έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης, στην κατεύθυνση να ενταχθεί στο σχέδιο πόλης το «Πεύκο Πολίτη» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής πρώτος πέρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και δημότης Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας.

Κατά την ακρόαση που ακολούθησε ο Χάρης Ρώμας ανέδειξε την κοινωνική διάσταση του προβλήματος, καθώς εκατοντάδες μικροϊδιοκτήτες, Χαλανδραίοι και μη, επί δεκαετίες παλεύουν για την ένταξη στο σχέδιο των ιδιοκτησιών τους, προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους σπίτι και να στεγάσουν τις οικογένειές τους.

«Είμαι επιφυλακτικά χαρούμενος γιατί αισθάνομαι μια θετική αύρα για την έκβαση του θέματος και από το ΣΥΠΟΘΑ. Θα συνεχίσουμε με όσες δυνατότητες έχουμε, ώστε ένα πρόβλημα που ταλανίζει το Χαλάνδρι τόσα χρόνια, να λυθεί οριστικά. Έχουμε δρόμο ακόμη, αλλά είναι ξεκάθαρη η βούληση να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια. Θα είμαι σύμμαχος των δίκαιων προσπαθειών για ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης σε όλα τα στάδια που θ’ ακολουθήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας κατά την έξοδό του από την αίθουσα του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάρωση μέτρων: Επιστροφή προς την κανονικότητα – Τι αλλάζει από σήμερα

Έρευνα: Οι πολλές χρόνιες παθήσεις στη μέση ηλικία αυξάνουν τον κίνδυνο για άνοια αργότερα

Χαλάνδρι: Ολοκληρώθηκε το δεύτερο μεγάλο έργο ομβρίων ύψους 6,8 εκατ. ευρώ