Επιστολή σε έξι πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα, σύμφωνα με την οποία ζητούσε μείωση του κόστους διεξαγωγής των μοριακών τεστ (PCR), λόγω της σοβαρής επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Τα διαγνωστικά κέντρα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δημάρχου, προσφέροντας για τη σχολική κοινότητα του Χαλανδρίου, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (εκπαιδευτικοί, μαθητές και οι γονείς τους), τιμή 24 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ.

Με την επιστολή του σε έξι διαγνωστικά κέντρα, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος επεσήμανε τη δυσχερή καθημερινότητα της σχολικής κοινότητας, λόγω της συνέχισης της πανδημικής κρίσης και των αυξημένων αναγκών διάγνωσης και ιχνηλάτησης της Covid -19 και ζήτησε να γίνει μια προσφορά για χαμηλότερη τιμή.

Σίμος Ρούσσος: Θετικό μήνυμα η διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης

«Ευχαριστώ όλα τα διαγνωστικά κέντρα που απάντησαν στην επιστολή μου και στο αίτημα να λάβουν υπόψη τις εξαιρετικές πιέσεις που δέχεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός, λόγω των αυξημένων αναγκών για μοριακά τεστ. Πολύ περισσότερο βέβαια, ευχαριστώ, το διαγνωστικό κέντρο Neoscreen που πρόσφερε για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές της πόλης και τους γονείς τους, την τιμή των 24 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης είναι ένα θετικό και ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Διαβάστε περισσότερα

Ρολόι της Αποκάλυψης: Δείχνει 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα – Τι σημαίνει για την ανθρωπότητα

Κατάληψη Λυκείου Μελισσίων: Εικόνες ντροπής με βανδαλισμούς στις σχολικές υποδομές

Καιρός: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Βριλησσίων – Ανοίγει αύριο θερμαινόμενη αίθουσα – Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης