Ξεκινούν οι εγγραφές των νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ ¨Η ΕΣΤΙΑ¨ του Δήμου Διονύσου, για τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ψηφιακά και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας preschool η οποία θα είναι ενεργή από  10 Μαΐου 2022 έως και 12 Ιουνίου 2022 και ώρα 24:00.

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του διοικητικού έργου των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ”, αλλά και των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID 19.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται

Όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής θα πρέπει να επισυναφθούν σκαναρισμένα  στην υποβολή της αίτησης. Τα δικαιολογητικά με σήμανση (*) είναι υποχρεωτικά για την υποβολή της αίτησης. Αν δεν μεταφορτωθούν δεν θα μπορείτε να κάνετε υποβολή.

Επίσης, θα πρέπει να επισυναφθούν και ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  που σας αφορούν, όπως π.χ εργασίας , ανεργίας , ειδικά δικαιολογητικά ανά περίπτωση, προκειμένου η αίτηση να μοριοδοτηθεί κατάλληλα. Σημειώνεται ότι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται.

Πατήστε ΕΔΩ για τα δικαιολογητικά εγγραφής

Πατήστε ΕΔΩ για τον τρόπο μοριοδότησης

Πατήστε ΕΔΩ για τις οικονομικές εισφορές

Πατήστε ΕΔΩ για τις οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού για την πλατφόρμα

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το πιστοποιητικό Υγείας

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Σίφνος: Η σιωπηλή δύναμη των Κυκλάδων

Πώς θα δοθούν τα 600 ευρώ για το ρεύμα – Όλα τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Στο Δημόσιο 242 στρέμματα – Μετά από αντιδικία 34 ετών με την «Κέκρωψ»