«Η κακοποίηση του παιδιού» θα αποτελέσει κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου, την Τρίτη 24 Μαΐου, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε θεματικές ενότητες, στις οποίες ομιλητές θα είναι:

– Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή

– Η Βάσω Κόλλια, π. Γενική Γραμματέας Ισότητας Φύλων, π. Γενική Γραμματέας Νέας Γενιάς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μελέτης για το Φύλο, η οποία θα αναλύσει το θέμα «Παιδική Σεξουαλική Κακοποίηση»

– Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Καλλιγέρης , Διευθυντής Διεύθυνσης Ποιμαντικής και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συντονιστής προγράμματος για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας (Εκπαιδευτικός), ο οποίος θα μιλήσεις για τους τρόπους με τους οποίους συμβάλλει η Εκκλησία στην πρόληψη της παιδικής κακοποίησης.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Μιλτιάδης Καρβούνης, ο οποίος έχει υπάρξει και σχολικός σύμβουλος.

Διαβάστε περισσότερα

Επιδότηση έως και 300 ευρώ για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια

Τι προβλέπει το σχέδιο της Κομισιόν για εξοικονόμηση ενέργειας: Μέρες χωρίς αυτοκίνητο, μείωση ορίων ταχύτητας και θέρμανση στο μισό σπίτι

Αθλητικός Όμιλος Ολυμπιάδα Κηφισιάς: Με πολλά ρεκόρ και βάθρο ολοκλήρωσε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18