Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης με τον  Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,  Στέλιος Πέτσα. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα οικονομικά των Δήμων,  η αξιολόγηση των έργων που έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων,  καθώς επίσης και το ανεπίλυτο ακόμη θέμα με τις αγωγές του δημοσίου κατά ιδιοκτητών ακινήτων, που πλήττει εκατοντάδες Βριλησσιώτες.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε τα προβλήματα και τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει προκαλέσει  η πανδημία στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων.

Από τη πλευρά του ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε στον κ. Μανιατογιάννη τη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών προς τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης μετά τη συνάντηση με τον κ. Πέτσα δήλωσε: « Διεκδικούμε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης των Βριλησσίων και των πολιτών. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στην επίτευξη των στόχων μας και επιδιώκουμε κάθε συνεργασία, που συγκλίνει προς αυτή την κατεύθυνση».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμβολιαστείτε αύριο κιόλας για να σταματήσουμε να θρηνούμε απώλειες

Επίδομα θέρμανσης: Στις 10 Νοεμβρίου οι αιτήσεις – Πότε θα καταβληθούν τα ποσά

Διόνυσος: Τα σχέδια του νέου Σταθμού Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Κρυονέρι – «Πράσινο φως» στην κατασκευή του