Μία καινοτομία για όλες τις νέες και τους νέους της πόλης ξεκινά φέτος στο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, εάν είσαι 16-30 ετών και ζεις στον Δήμο μπορείς να αποκτήσεις την «Κάρτα Νέων» και να έχεις ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε επιλεγμένες παραστάσεις του 28ου Φεστιβάλ.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος του Φεστιβάλ Βίκυ Νικάκη και η Επιτροπή Φεστιβάλ, θέλοντας να προσφέρουν την ευκαιρία σε Ελεύθερο Πολιτισμό για όλους τους νέους, δημιουργεί το θεσμό αυτό με την ευγενική συμμετοχή θεατρικών και μουσικών παραγωγών.

-Για να αποκτήσετε την «Κάρτα Νέων» κάνετε αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.dpapxol.gov.gr/e-politis/2015-07-30-06-35-07/karta-neon.html  

-Στη συνέχεια, επιλέξτε τις παραστάσεις που θέλετε στον σύνδεσμο https://www.dpapxol.gov.gr/e-politis/2015-07-30-06-35-07/karta-neon/eisitiria-festival.html

Μετά από δυο ημέρες θα παραλαμβάνετε την «Κάρτα Νέων» από το γραφείο Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90 Παπάγου, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  09:00 έως τις 14:00, τηλ. επικοινωνίας 213.2027185-6-7).

Η δωρεάν πρόσβαση θα γίνεται σε επιλεγμένες παραστάσεις, με σειρά προτεραιότητας και εκ περιτροπής, κατόπιν αιτήματος και θα λαμβάνετε email διαθεσιμότητας καθώς και την θέση κράτησης.

Τέλος, η δημοτική αρχή τονίζει πως η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και αφορά ένα άτομο ανά παράσταση.

Διαβάστε περισσότερα:

Εφορία: Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις κληρονομιάς στο myProperty

Δήμος Νέας Ιωνίας: Ξεκίνησαν οι εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.

Μετρό: Θα περνά από το Μαρούσι έως το 2030 – Στα 1,3 δισ. ευρώ η επένδυση για τη Γραμμή 4