Το πρόγραμμα των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19 (rapid test), που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, συνεχίζει και για τον Οκτώβριο ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Τα δωρεάν rapid test διενεργούνται στον Δήμο Αμαρουσίου από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, όπου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, εκτός της διεξαγωγής  δωρεάν ελέγχων Rapid test  του  Covid -19, καλύπτουν και τις ευρύτερες όμορες περιοχές, προσφέροντας συγχρόνως και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τα self test.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι ουσιαστικό αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας.

Πρόγραμμα rapid tests στο Μαρούσι: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, ώρες 9:00 – 15:00.

Σημειώνεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ, και διαθέσιμο τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

Τέλος όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (covid19) θα μπορούν να λάβουν στη συνέχεια βεβαίωση (διενέργειας rapid test) από την πλατφόρμα gov.gr .

Διαβάστε περισσότερα

Επίδομα θέρμανσης: Αυξημένα αντίμετρα μετά τις τσουχτερές τιμές στο πετρέλαιο – Πως θα δοθεί

Πληρωμές: Τι πιστώνεται από Υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ από 4-8 Οκτωβρίου

Έρευνα: Ασφαλής και αποτελεσματική η ταυτόχρονη χορήγηση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και της γρίπης