Για μετάθεση ευθυνών κατηγορεί η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση», τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην πόλη μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η δημοτική παράταξη, πολίτες απευθύνθηκαν στον Δήμο, για τους «κρατήρες» που προκάλεσε η κακοκαιρία, για να λάβουν την απάντηση ότι ευθύνεται η ΕΥΔΑΠ.

Μάλιστα, σε συνέχεια των εκκλήσεων, η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση», Κρίστη Αγαπητού, είχε σχετική επικοινωνία με την ΕΥΔΑΠ, η οποία απάντησε ότι η ευθύνη ανήκει στον δήμο Χαλανδρίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του «Χαλάνδρι σε Δράση»

Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Το υλικό, που καταθέτει σήμερα η παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» από την περιοχή του Συνοικισμού Χαλανδρίου αποδεικνύει καθαρά τη προχειρότητα, που συντελούνται έργα –με χρήματα των δημοτών- από τον δήμο Χαλανδρίου. Και το κυριότερο; Τον μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, που προκαλείται για τους πολίτες.

Μιλάμε, κυριολεκτικά, για πραγματικούς «κρατήρες των δρόμων», οι οποίοι εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια των Χαλανδραίων, που ζουν εκεί και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις, στη δημοτική αρχή να διορθωθεί το πρόβλημα ακούν την απάντηση, ότι δεν ευθύνεται ο δήμος αλλά η ΕΥΔΑΠ.

Η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση», Κρίστη Αγαπητού, στην οποία απευθύνθηκαν οι δημότες, ώστε να μη «κλείνουν» οι τρύπες στους δρόμους, με… κάδους σκουπιδιών, είχε σχετική επικοινωνία με την ΕΥΔΑΠ, η οποία απάντησε ότι η ευθύνη ανήκει- δυστυχώς- στον δήμο Χαλανδρίου.

Πολλά εν ολίγοις: Μόλις με τις πρώτες καλοκαιρινές μπόρες, οι δρόμοι στο Χαλάνδρι άνοιξαν σαν …χαρτί. Εύλογα, λοιπόν, αναρωτιέται ο καθένας: «Τι πρόκειται να γίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας, που πλησιάζουν σύντομα;».

Οι πολίτες του Χαλανδρίου κ. Ρούσσο ζητούν λύσεις στα προβλήματα τους και όχι μετάθεση ευθυνών.

Διαβάστε περισσότερα:

Μαρούσι: Η υπηρεσία «Γραμμή Δημότη – 15321» σύμμαχος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων

Έκλεψαν τον μετασχηματιστή αντλιοστασίου στο Κρυονέρι – Προβλήματα υδροδότηση