Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης, προχωρά η εταιρεία Νέα Οδός.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Πέμπτη 21 Απριλίου, και αναλόγως των εργασιών, οι οποίες αφορούν σε αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

·        Αποκλεισμός αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.  Η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, καθώς και Σάββατο από τις 21:00 έως τις 06: 00 και Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης.

·        Αποκλεισμός αριστερής και μεσαίας λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί για τις ημέρες Δευτέρα έως  Σάββατο από τις 23:00 έως τις 06: 00 της επομένης.

·        Ταυτόχρονα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Πέμπτη 21 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα εφαρμοστεί σταδιακός περιορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας,  με εναπομένον πλάτος κυκλοφορίας τα 3,5μ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά σε όλες τις λωρίδες.

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, η Νέα Οδός θα τοποθετήσει προσωρινές σημάνσεις με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Διαβάστε περισσότερα:

Άγνωστοι παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ από γυναίκα στην Αγία Παρασκευή

«Κυνηγώντας την ουρά μας!» – Πρώτη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς στο Χαλάνδρι

ΕΝΦΙΑ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του νέου φόρου – Τι ισχύει για τον κύριο φόρο