Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε στις 15 -18 Μαρτίου 2022 μία ακόμη διανομή σε συνολικά 132 οικογένειες των κάτωθι προϊόντων:

αλεύρι (συσκευασία 1 kg)
ζυμαρικά (500 gr)
κρέμα δημητριακών (300 gr)
μέλι (500 gr)
πελτές τομάτας (400 gr)
φάκες (500 gr)
φασόλια (500 gr)

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών  που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Στην προσπάθεια μας να σταθούμε δίπλα σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αξιοποιούμε κάθε χρηματοδότηση, συνεργασία και εθελοντική προσφορά. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουμε στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και με τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους έχουμε τη δυνατότητα να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά.»

Διαβάστε περισσότερα:

Άγνωστοι παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ από γυναίκα στην Αγία Παρασκευή

«Κυνηγώντας την ουρά μας!» – Πρώτη εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς στο Χαλάνδρι

ΕΝΦΙΑ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του νέου φόρου – Τι ισχύει για τον κύριο φόρο