Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, πριν λίγες μέρες, ξεκινά και το δεύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων, αξίας 2.000.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο θα καλύψει περιοχές στο Πάτημα και το Κάτω Χαλάνδρι.

Παράλληλα, επανεκκίνησε το μεγαλύτερο από τα έργα οδοποιίας που έχουν εκτελεστεί ποτέ στο Χαλάνδρι, αξίας 6.600.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους.

Το έργο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021 από την περιοχή της Τούφας και θα καλύψει κυρίως τις περιοχές όπου έχουν ολοκληρωθεί τα δύο έργα ομβρίων που εκτέλεσε ο Δήμος, την περίοδο 2018-2019 και 2020-2021.

Ένα τρίτο έργο οδοποιίας, αξίας 2.500.000 ευρώ, που δημοπρατήθηκε το 2021, βρίσκεται σε διαδικασία ανάδειξης τελικού αναδόχου και, αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα αρχίσει να εκτελείται έως το τέλος του χρόνου.

Τέλος, στον προϋπολογισμό του 2022 έχει προβλεφθεί και τέταρτο έργο οδοποιίας, αξίας 2.000.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να δημοπρατηθεί σε λίγο καιρό.

Επισημαίνεται ότι, τα έργα οδοστρώσεων θα ακολουθούν την ολοκλήρωση των δικτύων υποδομής (φυσικού αερίου, οπτικών ινών, ΕΥΔΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ), προκειμένου να μην παρατηρείται το φαινόμενο να σκάβονται ξανά δρόμοι που έχουν ασφαλτοστρωθεί.

Διαβάστε περισσότερα:

Σε λειτουργία το finddoctors.gov.gr για ραντεβού με γιατρό

Κυριακή χωρίς αυτοκίνητα στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς – Σε ποιους δρόμους δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία

4η δόση εμβολίου: Άναψε το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Εμβολιασμού – Ποιους αφορά