Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνουν το 3ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2022 στο Πεντελικό.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει το 3ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2022 στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κοκκιναρά Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», και τον Δήμο Κηφισιάς την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 09:00 π.μ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

“Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε τα περασμένα χρόνια με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την  παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.”

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας, Κοκκιναράς Κηφισιάς

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622.

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Χαλανδρίου: Διοίκηση και αντιπολίτευση καταδικάζουν τη σύλληψη του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Λαπιέρη

Power Pass: 9 στους 10 Ελληνες δηλώνουν απογοητευμένοι – Τι δείχνει έρευνα της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Ποιοι φόροι πληρώνονται σήμερα