Σε απόγνωση είναι η κάτοικοι του Δήμου Χαλανδρίου, οι οποίοι παραμένουν για 5η ημέρα εγκλωβισμένοι στα χιόνια, ενώ αρκετές γειτονιές είναι ακόμα στο σκοτάδι, προκαλώντας την αντίδραση των αντιπολιτευόμενων δημοτικών παρατάξεων για τους χειρισμούς της δημοτικής Αρχής.

«Πέμπτο 24ωρο πλέον και το “βραχυκύκλωμα” του δημοτικού μηχανισμού και της Διοίκησης έχει μετατραπεί σε “black out”» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δημοτική Παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση».

«Ζητήσαμε με υπευθυνότητα και χωρίς κραυγές απαξίωσης έναν ανασχεδιασμό του αρχικού σχεδιασμού αντιμετώπισης αυτής της έκτακτης κατάστασης. Αντί αυτού για πέμπτη ημέρα τα προβλήματα όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αυξάνονται. Δεν χρειάζεται να παραθέσουμε τα αυτονόητα και τα πασιφανή των αποκλεισμένων δρόμων και νοικοκυριών. Μια απλή περιήγηση στην πόλη καταδεικνύει το μέγεθος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης της Δημοτικής Αρχής για το χάος που επικρατεί ακόμη σε πολλά σημεία του Χαλανδρίου.

Η ευκολία αποποίησης ευθυνών του Δημάρχου και η μετακύλισή τους στην Περιφέρεια δεν πείθει. Οι αδιάβατοι δρόμοι του Χαλανδρίου, οι πλατείες παγοδρόμια, τα δέντρα στους δρόμους είναι ευθύνη αποκλειστικά δική του» αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.

Για «χιονόμπαλα» ευθυνών, μεταξύ Κυβέρνησης, Περιφέρειας και δήμου, κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου», επισημαίνοντας με χθεσινή της ανακοίνωση ότι «στο Χαλάνδρι είμαστε εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας! Κάποιοι ακόμη και σήμερα δεν έχουμε ρεύμα».

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Διονύσου (κακοκαιρία Ελπίδα): Πώς θα πάρετε βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης

Κατέρρευσε η οροφή του κλειστού γηπέδου ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο Μαρούσι – Σοκαρισμένοι οι γονείς

Μείωση ενοικίων: Τον Φεβρουάριο οι τελευταίες πληρωμές – Ποιοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους