Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία η κακοκαιρία «Φίλιππος» η οποία έχει ντύσει στα λευκά τα ορεινά της Αττικής και αρκετές περιοχές των Βορείων Προαστίων.

Το vupu.gr απευθύνθηκε στους Δήμους των Βορείων Προαστίων για τους θερμαινόμενους χώρους που θα θέσουν σε λειτουργεία για την προστασία των πολιτών που βρίσκονται σε ανάγκη. Από τους Δήμους ανταποκρίθηκαν οι εξής και λειτουργούν οι παρακάτω χώροι:

Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Διονύσου

Για το διάστημα της κακοκαιρίας υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας και διάθεσης θερμαινόμενου χώρου στο Πολιτιστικό κέντρο Αγίου Στεφάνου, που βρίσκεται επί της οδού Πεντζερίδη 3 στον Άγιο Στέφανο, που μπορεί να φιλοξενήσει όσους αναζητούν ένα ζεστό χώρο για να προστατευθούν από το κρύο.

Σε περίπτωση που οι πολίτες δουν κάποιον άστεγο συμπολίτη μας στα όρια του Δήμου μπορούν να απευθυνθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μέσω τηλεφώνου στο 213 213 9806 & 6987 221852 ή στα τηλεφωνικά κέντρα του Δήμου Διονύσου και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (213 2030600 & 210 8144450) ώστε να ενημερωθεί ο πολίτης για το θερμαινόμενο χώρο.

Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Βριλησσίων

Θερμαινόμενη αίθουσα για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες διαθέτει ο Δήμος Βριλησσίων, από το πρωί της Πέμπτης 10/03/2022, μέχρι τη λήξη των φαινομένων. Αίθουσα κτιρίου στο ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΤΥΠΕΤ) – Μπακογιάννη 38-42, Βριλήσσια

H Πολιτική Προστασία του Δήμου και οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την κακοκαιρία.

Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν την Πολιτική Προστασία του Δήμου στο 6942 475475.

Θερμαινόμενος χώρος στον Χαλανδρίου

Από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και για όσο χρονικό διάστημα  χρειαστεί, θα είναι ανοικτός, σε 24ωρη βάση, βρίσκεται σε λειτουργεία ο θερμαινόμενος χώρος στο ΚΑΠΗ του Κάτω Χαλανδρίου (Ιλιάδος 23). Τηλ.: 210 67 78 788. Θα τηρηθούν τα μέτρα του  Ε.Ο.Δ.Υ για την αποφυγή μετάδοσης και διασποράς της Covid-19.

Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Αμαρουσίου

Θερμαινόμενος χώρος διατίθεται σε παράρτημα του ΚΑΠΗ Μεσογείων 82, Μαρούσι.​

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone: Αναπτύσσει την εφαρμογή «Panic Button» για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας

Δήμος Πεντέλης: Αναβαθμίζονται και πιστοποιούνται ακόμη έξι παιδικές χαρές

Κακόβουλα email από ΕΛΤΑ και UPS αποσπούν χρήματα – Γέμισαν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις