Την Κυριακή 29 Μαΐου, στο πλαίσιο της 8ης Γιορτής Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Εθελοντικός Περιμετρικός Καθαρισμός του Δάσους Θεόκλητου και της εφαπτόμενής του παραρεματίου περιοχής, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π).

Στη δράση συμμετέχουν φιλοπεριβαλλοντικές κοινωνικές ομάδες και εθελοντές για τη διατήρηση και την ανάδειξη του εξαιρετικού φυσικού τοπίου του πεντελικού.

O Δήμος Βριλησσίων εκδηλώνει το ενδιαφέρον του έμπρακτα για αυξημένη περιβαλλοντική προστασία με εκδηλώσεις ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών με στόχο έναν δήμο πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό, πιο πράσινο.

Καλούμε τους δημότες και τις νέες και νέους να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό των δασικών περιοχών μας, καθώς και στις άλλες δράσεις και εκδηλώσεις της 8ης Γιορτής Περιβάλλοντος.

 Το ραντεβού έχει καθοριστεί στις 10:00,  στη συμβολή Παύλου Μελά και Λ. Πεντέλης (έναντι στάσης ΟΑΣΑ). Οι συμμετέχοντες στη δράση πρέπει να φέρουν βασική πεζοπορική περιβολή (μποτάκια, καπέλο κλπ)

Ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον και η συμμετοχή στις δράσεις προστασίας του είναι δείγμα προόδου και πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας μας.

Διαβάστε περισσότερα:

Απάτη στα social media: Στα δίχτυα διαδικτυακής «πυραμίδας» χιλιάδες θύματα – Πως παγίδευε τους ανυποψίαστους πολίτες

Δήμος Χαλανδρίου: Πρόσκληση σε συμμετοχικό εργαστήριο για την κλιματική ουδετερότητα

Άνοιξε η διαδικτυακή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση