Από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή στα Πολιτιστικά Προγράμματα του ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την περίοδο 2021-2022.

Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν είναι το θέατρο και η μουσική. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6543879 (Γυμναστήριο Παπάγου) και 210 6549033 (Γυμναστήριο Χολαργού), καθώς και από τους εκπαιδευτές των προγραμμάτων (Κατερίνα Μπλάτσου, θεατρολόγος, τηλεφωνικός αριθμός 6947 506288, Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, μαέστρος-μουσικός, τηλεφωνικός αριθμός 6944 538698).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν απ’ ευθείας με τους εκπαιδευτές.

Οι θέσεις σε κάθε τμήμα είναι περιορισμένες λόγω εφαρμογής του υγειονομικού πρωτοκόλλου και για την ολοκλήρωση της εγγραφής (πληρωμή συνδρομής) θα γίνει ενημέρωση από τους εκπαιδευτές προς τους ενδιαφερόμενους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι:

α) Για τους ενήλικες και για παιδιά άνω των 15 ετών: Η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση), και για τα παιδιά έως 15 ετών: Επίδειξη εβδομαδιαίου self test.
β) Η τήρηση των περιορισμών χωρητικότητας.
γ) Η τήρηση καταλόγου εισερχομένων και εξερχομένων.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η 4η δόση – Ποιοι δικαιούχοι θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα

Facebook: Διέγραψε λογαριασμούς αντιεμβολιαστών

Γυμναστήρια: Τι αλλάζει από Δευτέρα – Νέοι κανόνες λειτουργίας