Σε συμφωνία με διαγνωστικά κέντρα, για τη διεξαγωγή ελέγχων μοριακής ανάλυσης (PCR) στην τιμή των 20 ευρώ και για τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) με τιμή 5 ευρώ ήλθε ο Δήμος Κηφισιάς.

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μειοδοτικής προσφοράς προς τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης, όπου επελέγη η οικονομικότερη προσφορά, από το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ CARDIOCHECK ANNA ΒΟΥΡΤΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗ 36 ΚΗΦΙΣΙΑ τηλ. 2108011360  6972594434

Οι ειδικές τιμές χρέωσης των PCR και rapid test  αφορούν  σε:

Μαθητές-τριες όλων των Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Κηφισιάς (Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) εκπαιδευτικοί και γονείς των παιδιών.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Γραπτή βεβαίωση από τη Δ/νση του σχολείου που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη κρούσματος.

Για τους Δημότες

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή  πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης  (μέσω του gov.gr)

Στον Δήμο Κηφισιάς  λειτουργεί επίσης μόνιμη μονάδα του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid tests. Δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) και ώρες 9.30-15.00 πραγματοποιούνται δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test)  για COVID 19 στην Πλατεία Πλατάνου δίπλα στην είσοδο του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και  μπροστά από τη στάση λεωφορείων του ΟΑΣΑ.

Στη μόνιμη μονάδα ελέγχου υπάρχει μία θέση στάθμευσης για ολιγόλεπτη στάση οχημάτων ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα. Για τη διευκόλυνση των πολιτών το Platanos Parking προσφέρει έκπτωση 50% για στάθμευση μισής ώρας (κόστος 2 ευρώ).

Διαβάστε περισσότερα:

Έφοδος στο σπίτι 31χρονου εμπόρου κοκαΐνης στη Λυκόβρυση – Τι βρήκε η ΕΛΑΣ

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Εκπνέει η προθεσμία εξόφλησης τους – Τα πρόστιμα

Βομβαρδισμοί στο κέντρο του Κιέβου – Η Ρωσία κατέλαβε τη Μελιτόπολη