Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επιτρέπεται την ερχόμενη, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, σε όλη τη χώρα, από τις 11.00 έως τις 20.00, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Η ρύθμιση γίνεται μετά την κατάργηση των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μεταβατική ρύθμιση μέχρι την εφαρμογή νέου πλαισίου για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που θα τεθούν σε διαβούλευση.

Την ίδια στιγμή, μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το «Black Friday», την ημέρα του χρόνου που αναμένουν με αγωνία πολλοί καταναλωτές. Την ημέρα αυτή, μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Η «Μαύρη Παρασκευή» πέφτει φέτος στις 25 Νοεμβρίου 2022, δηλαδή την τελευταία Παρασκευή του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμητρα Κεχαγιά: Αν δεν ανακληθεί άμεσα η απόφαση θα διακόψουμε κάθε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Βασίλης Παπαθεοδώρου

Μείωση της αγοραστικής δύναμης του κατώτατου μισθού κατά 19% – Τι δείχνει έρευνα της ΓΣΕΕ