Από τις 02 Νοεμβρίου, η SKY express φέρνει την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Βαλκανίων, ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα με απευθείας πτήσεις, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Με το νέο δρομολόγιο, το επιβατικό κοινό έχει στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές σε άκρως ανταγωνιστικούς όρους και ευκαιρίες συνδεσιμότητας για επαγγελματικούς ή για λόγους ψυχαγωγίας και τουρισμού, όλο τον χρόνο.

Η ένταξη της Σόφιας ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική διεθνή πορεία της SKY express, ειδικά μετά από ένα άκρως απαιτητικό καλοκαίρι κατά το οποίο η εταιρεία εξυπηρετούσε σταθερά 34 προορισμούς εσωτερικού και 24 πόλεις του εξωτερικού.

Όπως τονίζει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express: “Σήμερα ανακοινώνουμε την επέκταση του πτητικού μας έργου σε μια στρατηγική περιοχή με ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα σε επίπεδο φιλοξενίας, αλλά και επιχειρηματικότητας. Η χαρά μας είναι διπλή καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την πρώτη πτήση εξωτερικού ανοίγουμε τα φτερά μας στον 10ο κατά σειρά διεθνή προορισμό που εξυπηρετούμε όλο τον χρόνο με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας. Αυτό μόνο περαιτέρω ώθηση μπορεί να μας δώσει για τα επόμενα βήματα του μακρόπνοου πλάνου της SKY express.”

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, αναβαθμίζοντας την εμπειρία πτήσης τους, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

«Η SKY express έρχεται στο αεροδρόμιο της Σόφιας σε μια περίοδο που τα ταξίδια αποκτούν νέα δυναμική. Ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του αεροδρομίου της Σόφιας να εμπλουτίσει το δίκτυο με νέες αεροπορικές εταιρείες και προσφορές νέων πτήσεων, χάρη στην SKY express προστίθεται ακόμη μια διασύνδεση με την Αθήνα, φέρνοντας τη Μεσόγειο πιο κοντά, με μία μόνο απευθείας πτήση. Αυτό συνάδει με το σχέδιο μεταμόρφωσής μας, δηλαδή την μετατροπή του αεροδρομίου της Σόφιας σε περιφερειακό αεροδρόμιο 5 αστέρων, προσφέροντας υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης επιβατών και φορτίων», δήλωσε ο κ. Jesus Caballero, CEO του αεροδρομίου της Σόφιας.

Διαβάστε περισσότερα

Dionysos Kifissia Run: Ο ημιμαραθώνιος που ενώνει τους δύο Δήμους έρχεται στις 30 Οκτωβρίου

Πως η πανδημία οδήγησε σε αύξηση περιστατικών παιδικής κακοποίησης

Τετραπλασιάστηκαν οι ληστείες ανηλίκων – Στοιχεία σοκ για τις συμμορίες