Στην διαμαρτυρία κατά του κλεισίματος του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης στα Μελίσσια, η οποία διοργανώθηκε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, από τον εμπορικό κόσμο της πόλης και τη Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών και Επιχειρηματιών, με τη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβρέθηκε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος τόνισε ότι έχει ήδη προβεί σε σειρά ενεργειών με στόχο να αλλάξει η απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό όσων δικαίως αντιτίθενται σε αυτή την προσπάθεια κλεισίματος του καταστήματος.

Η Δήμητρα Κεχαγιά επεσήμανε ξεκάθαρα, ότι η απόφαση να κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια είναι τουλάχιστον απαράδεκτη στην οποία εάν χρειαστεί, θα υπάρξει κλιμακούμενη αντίδραση, καθώς όλοι οι κάτοικοι του Δήμου εξυπηρετούνται σε αυτό το υποκατάστημα, επιχειρήσεις, νοσοκομεία. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι εκκρεμεί συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας την οποία έχει ζητήσει, ενώ επιστολή για το θέμα απεστάλη από την ίδια στους Βουλευτές Βορείου Τομέα.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό όλων όσων αντιτίθενται σε αυτή την απόφαση. Έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας να σταθούμε εμπόδιο στο κλείσιμο και θα συνεχίσουμε μέχρι να ανατραπεί η απόφαση αυτή», κατέληξε η Δήμαρχος Πεντέλης.

Διαβάστε περισσότερα

Dionysos Kifissia Run: Ο ημιμαραθώνιος που ενώνει τους δύο Δήμους έρχεται στις 30 Οκτωβρίου

Πως η πανδημία οδήγησε σε αύξηση περιστατικών παιδικής κακοποίησης