Νέα προσθήκη στο συνδυασμό της Νατάσσας Κοσμοπούλου στον Δήμο Πεντέλης καθώς όπως έγινε γνωστό (25/4) στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μπορούμε καλύτερα» εντάχθηκε ο Δημήτρης Τσούκλερης.

Το νέο μέλος του συνδυασμού δήλωσε σχετικά με την προσχώρησή του:

«Γνωρίζω την Νατάσσα από την ενασχόληση της με τα κοινά της πόλης μας.

Είναι ο Άνθρωπος που μπορούμε όλοι να βασιστούμε γιατί νοιάζεται και στηρίζει όποιον ζητήσει βοήθεια. Είναι ο Άνθρωπος που όρθωσε το ανάστημα της απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα και έσωσε το Δάσος Παπαδημητρίου. Είναι ο Άνθρωπος που λέει λίγα και κάνει πολλά. Είναι ο Άνθρωπος που εμπιστεύομαι το μέλλον της πόλης μας γιατί η Νατάσα είναι πραγματικός Ηγέτης».

Με τη σειρά της η Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε: «Με χαρά υποδέχομαι σήμερα στην ομάδα μας τον Δημήτρη Τσούκλερη. Ο Δημήτρης γεννήθηκε μεγάλωσε και κατοικεί στα Μελίσσια. Είναι παντρεμένος και πατέρας του 10χρόνου Σοφοκλή. Ο Δημήτρης έχει σπουδάσει Χημικός στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι υποψήφιος διδάκτωρ στους χημικούς μηχανικούς στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Διατηρεί εταιρεία παραγωγής νάνο υλικών και εξειδικευμένων υλικών για διαχείριση πετρελαϊκών αποβλήτων η οποία εταιρεία βραβεύτηκε το 2017 ως η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα!

Ο Δημήτρης επιλέχθηκε το έτος 2013 από το Γερμανικό κράτος και για τρία έτη εξειδικεύτηκε σε θέματα διαχείρισης αστικών αποβλήτων. Υπήρξε δύο χρόνια σύμβουλος του αντιδημάρχου της Αθήνας και πέντε χρόνια σύμβουλος του δημάρχου της Νάξου όσον αφορά την διαχείριση των αποβλήτων. Γνωρίζει, μπορεί και θέλει να βοηθήσει την πόλη μας να γίνει καλύτερη. Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου».

Διαβάστε περισσότερα:

ΙΕΛΚΑ: 390 ευρώ το χρόνο κερδίζουν οι καταναλωτές από προσφορές και εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ

Ανοίγει η αυλαία για την 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Market Pass: Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή