Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διέθεσε και εφέτος πριν το Πάσχα δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν δωροεπιταγές 50 και 70€ συνολικής αξίας 12.340€ ευρώ σε 236 οικογένειες (435 άτομα) που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί για αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης, ειδικά τις γιορτινές ημέρες, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. 435 συμπολίτες μπόρεσαν να προμηθευτούν είδη πρώτη ανάγκης πριν το Πάσχα χάρη στις δωροεπιταγές που διανεμήθηκαν στη βάση κοινωνικών κριτηρίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους εργαζομένους και του εθελοντές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν».

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Χαλανδρίου: Προχωρά σε πρόσληψη πέντε ιατρών – Που θα στείλετε τις αιτήσεις

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στον Μηχανισμό

Δήμος Παπάγου Χολαργού: Έναρξη αντιπυρικής περιόδου – Σε ετοιμότητα οι Εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ