Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης προχωρά σε εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου), από τις 10:00 ως τις 20:00 και έχει ως στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, θα τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την προστασία από την Covid-19, όπως συνέβη και σε προηγούμενες αιμοδοσίες που οργανώθηκαν στον ίδιο χώρο. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικός αριθμός 210 6145142.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Ο Δήμος μας καλεί τους δημότες και τους κατοίκους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε. Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Αυτήν την περίοδο, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες ζήτησης σε αίμα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Για αυτό η συμμετοχή είναι ακόμη σημαντικότερη. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται».

Διαβάστε περισσότερα:

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται – Πως υπολογίζεται

Κορωνοϊός: Ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία και 100% πληρότητα στα γήπεδα

Ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών: Καταργείται το πρόστιμο των 100 ευρώ από 15 Απριλίου