Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Διάθεση δωροεπιταγών για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διέθεσε και εφέτος πριν τα Χριστούγεννα δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.  Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 12.500 ευρώ σε 237 οικογένειες (447 άτομα) που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί για αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης, ειδικά τις γιορτινές ημέρες, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. 447 συμπολίτες μπόρεσαν να προμηθευτούν είδη πρώτη ανάγκης χάρη στις δωροεπιταγές που διανεμήθηκαν στη βάση κοινωνικών κριτηρίων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους εργαζομένους και του εθελοντές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν».

Διαβάστε περισσότερα:

Εμβολιασμοί: Στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας – Τι θα ισχύει για το πιστοποιητικό

Ρύθμιση 36 η 72 δόσεων: Παράταση έως 26 Ιανουαρίου για υποβολή αιτήσεων

Πιο ακριβός ο καφές σε πλαστικά μια χρήσης από τη νέα χρονιά

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις