Βολές κατά του δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσου Μαυρίδη ρίχνει η δημοτική παράταξη “Δήμος Μπροστά +”, καταγγέλλοντας ότι “κατάφερε να μειώσει το ταμείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά 1,5 εκατομμύριο ευρώ” και ζητά από τον δήμαρχο να απολογηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1,5 εκατομμύρια ευρώ έβγαλαν φτερά από το ταμείο του Δήμου!

Ο Τάσος Μαυρίδης επανεξελέγη δήμαρχος το 2019 με ένα σύνθημα, την οικονομική διαχείριση. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ενώ στις 31/12/2018 το ταμείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διέθετε περί τα 4,5 εκατ. ευρώ, μετά από λιγότερο από τρία χρόνια, στις 30/09/2021 ο Δήμος διαθέτει περί τα 3 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι ο Τάσος Μαυρίδης κατάφερε να μειώσει το ταμείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Καλούμε το Τάσο Μαυρίδη να απολογηθεί στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, για ποιο λόγο δημιούργησε ελλείμματα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από το 2019 μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να μειωθεί το ταμείο του Δήμου Λυκόβρυσης  – Πεύκης κατά 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Δικαιολογείται μόνο σε περίπτωση που κατευθύνθηκαν στα μεγάλα έργα. Τότε θα πρόκειται για θαύμα!

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Όλοι μαζί Μπορούμε συγκεντρώνουν χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Μετάλλαξη Όμικρον: 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα – Που εντοπίζονται

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Δεκεμβρίου