Όλοι Μαζί Μπορούμε να μην μείνει φέτος κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο. Όλοι Μαζί προσφέρουμε και συγκεντρώνουμε δώρα για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι στην είσοδο του δημαρχείου (Μαρ. Αντύπα, μπροστά από τον σταθμό ΗΣΑΠ) ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα συγκεντρώσει, χριστουγεννιάτικα δώρα παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί. 

Όποιος λοιπόν, θέλει να μεταφέρει μήνυμα αγάπης σε όλες τις παιδικές καρδούλες, μπορεί να φέρει την προσφορά του στο δημαρχείο και, από εκεί, να καταλήξει στα σπίτια των οικογενειών τους ώστε να μην μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς γιορτινή διάθεση.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο oloimaziboroume.gr.

«Χριστούγεννα σημαίνει να μην μείνει κανένας μόνος, να κάνεις το κάτι παραπάνω για τον άλλο. Ας προσφέρουμε, λοιπόν, δώρα, ας μοιράσουμε αγάπη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για να μην λείψει το χαμόγελο από κανένα σπιτικό. Όλοι Μαζί Μπορούμε», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Διαβάστε περισσότερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα – Που εντοπίζονται

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Δεκεμβρίου

ΟΑΕΔ: 179 προσλήψεις σε 18 βρεφονηπιακούς σταθμούς – Πως θα κάνετε αίτηση