Τα παιδιά του Παπάγου – Χολαργού στέλνουν μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο με μία συγκέντρωση την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στις 18:00, στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στην οδό Περικλέους, ακριβώς δίπλα από το δημαρχείο του Δήμου.

Η Ένωση Γονέων, σε συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και σχολεία, καλεί όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλον θέλει, να ενώσουν τις φωνές τους και να σχηματίσουν το μεγαλύτερο σήμα Ειρήνης που σχηματίστηκε ποτέ στον Δήμο.

Με ευθύνη κάθε συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μικρές πορείες θα ξεκινήσουν από κάθε σχολείο που συμμετέχει στη δράση και όλοι μαζί θα ενωθούν.

​Η Ένωση Γονέων αναφέρει: «Εάν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σας δεν συμμετέχει, υ​πάρχει η δυνατότητα της απευθείας μετάβασης στον χώρο του δημαρχείου, στις 18:00, ή της συμμετοχής στην πορεία κάποιου άλλου συλλόγου.

Για τα σημεία συνάντησης και τις ακριβείς ώρες έναρξης της κάθε πορείας, θα ενημερωθείτε από τον κάθε σύλλογο γονέων & κηδεμόνων που συμμετέχει, ή από την ιστοσελίδα της Ένωσης».

Σύλλογοι που συμμετέχουν ως τώρα:

1ο Νηπιαγωγείο Παπάγου.
2ο Νηπιαγωγείο Παπάγου.
2ο Νηπιαγωγείο Χολαργού.
3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού.
4ο Νηπιαγωγείο Χολαργού.
5ο Νηπιαγωγείο Χολαργού.
1ο Δημοτικό Χολαργού.
2ο Δημοτικό Παπάγου.
2ο Δημοτικό Χολαργού.
3ο Δημοτικό Παπάγου.
3ο Δημοτικό Χολαργού.
5ο Δημοτικό Χολαργού.
6ο Δημοτικό Χολαργού.
1ο Γυμνάσιο Χολαργού.
1ο Λύκειο Χολαργού.

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Εγκρίθηκε το Σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποια επαγγέλματα εξασφαλίζουν έξτρα έκπτωση φόρου

Δήμος και Πρόσκοποι Αμαρουσίου: Αποστολή στον Άη Στράτη – Συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου