Ακόμα μια δράση διεξαγωγής δωρεάν rapid test για τη διάγνωση του covid διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για όσους πολίτες θέλουν να εξεταστούν για οποιονδήποτε λόγο (εμφάνιση συμπτωμάτων, επαφή με κρούσμα ή απλό τσεκ). Κλιμάκιο ελέγχων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα βρίσκονται, μαζί με τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, την Πέμπτη 23 Ιουνίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι στο αίθριο του ισογείου του δημαρχιακού μεγάρου (επί της Μαρίνου Αντύπα) για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το τεστ.

Έλεγχο μπορούν να κάνουν όλοι, δεν χρειάζεται ραντεβού, παρά μόνο ο καθένας να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του. Η ειδοποίηση για τα αποτελέσματα του τεστ θα γίνει εντός της ημέρας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται πως έγγραφη βεβαίωση αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 εκδίδεται ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Διαβάστε περισσότερα:

Χαλάνδρι: Άγρια ρατσιστική επίθεση σε εργαζόμενο μετανάστη

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Στη διάθεση του κοινού η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενόψει καύσωνα

Fuel Pass 2: Έως 80 ευρώ η ενίσχυση στα καύσιμα – 100 για τα νησιά