Στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη δικτύου πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών στην περιοχή ευθύνης του προχωρά ο Δήμος Διονύσου, ενώ προσκαλεί φορείς και πολίτες που διαθέτουν γνώσεις για την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου, να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Η παρουσίαση του σχεδίου, το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Μονοπάτια της Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκης, η οποία συνεχάρη τη Διοίκηση του Δήμου για την πρωτοβουλία της και μάλιστα σε ένα χρονικό διάστημα που είναι πλέον κατάλληλο, όπως υπογράμμισε, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων.

«Πρόκειται για ένα φιλόδοξο αλλά παράλληλα και ρεαλιστικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε στο προσεχές μέλλον το πρώτο άρτια σχεδιασμένο και υλοποιημένο έργο πεζοπορικών διαδρομών της Αττικής, ικανό να προσελκύσει ποιοτικούς επισκέπτες και να εξασφαλίσει διεθνείς πιστοποιήσεις και διακρίσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Δήλωση συμμετοχής φορέων και πολιτών

Η δημοτική Αρχή, κάλεσε όσοι συλλογικοί φορείς ή πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν με τις ειδικότερες γνώσεις τους στο σχεδιασμό του έργου θα μπορούν να αποστέλλουν τις παρατηρήσεις.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον πατώντας ΕΔΩ. Διαφορετικά μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εθελοντισμού και Διαβούλευσης, στα τηλέφωνα 213 213 9810/ 9812 και στο email diavoulefsi-ethelodismos@dionysos.gr.

Διαβάστε περισσότερα

De Beers Cullinan: Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο μπλε διαμάντι – Βγαίνει στο σφυρί για 48 εκατ. (pic)

Γάλλοι επιστήμονες εντόπισαν σε νυχτερίδες κωρονοϊούς που μπορούν να μολύνουν τον άνθρωπο

28.000 υποψήφιες για αγγελία πρόσληψης 30 γυναικών μηχανοδηγών