Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (24ο χλμ έως 29,2ο χλμ), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 17 Μαΐου στις 21:00 έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 06:00, θα ισχύσει αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας στην κατεύθυνση προς Λαμία. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται από Σάββατο έως και Πέμπτη, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, και Παρασκευή από τις  22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας.

Ειδικότερα για την υλοποίηση των εργασιών στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου.

Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν  στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Διαβάστε περισσότερα:

Δωρεά 20 οχημάτων, αξίας 840.000 ευρώ στο Γενικό Επιτελείο Στρατού

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων» την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Αμερικανική μελέτη: Κανένα όφελος στην υγεία τους όσοι χρησιμοποιούν ταυτόχρονα ηλεκτρονικό τσιγάρο και παραδοσιακό