Αγία Παρασκευή: Παραίτηση της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ με βολές και δριμύ κατηγορώ κατά του δημάρχου

Παραίτηση από την προεδρία του Νομικού Προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), και μάλιστα με βαριές καταγγελίες για το πρόσωπο του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, υπέβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης η πρόεδρος Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου.

Στη μακροσκελή επιστολή παραίτησης, η κ. Αντωνοπούλου-Πανάγου κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον δήμαρχο και τους «προστατευόμενούς» του ότι απαξιώνουν τον θεσμό των ΠΑΙΣΔΑΠ, ενώ καταγγέλλει ότι υπάρχουν «αποφάσεις στο παρασκήνιο», τις οποίες -σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά- η ίδια θα πρέπει «απλώς να υπογράφει».

Επίσης, αναφέρει ότι ο δήμαρχος την «βρίζει σκαιότατα», ενώ οι προσπάθειές της να συναντηθεί μαζί του για τα προβλήματα του Νομικού Προσώπου «πέφτουν στο κενό».

Δηλώνοντας ότι δεν είναι «οπαδός της καμαρίλας και των διαδρόμων», η κ. Αντωνοπούλου-Πανάγου σημειώνει ότι «υπάρχει ένα θέμα με τον τρόπο διοίκησης του κ. δημάρχου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ένα χαμηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού».

«Είμαι βέβαιη ότι αυτό  έχει γίνει ήδη αντιληπτό από πολλούς, κυρίως στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και μέσα στην παράταξή του» προσθέτει η ίδια. Συμπληρώνει, δε, ότι ο δήμαρχος «έχει αποφασίσει ότι ο δρόμος προς την επόμενη δημαρχιακή θητεία του περνάει μέσα από τον κανιβαλισμό όσων των βοήθησαν να εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές, οι οποίοι όμως δεν εντάσσονται στον σκληρό πυρήνα αυτών που “έχει ανάγκη” ή από την απαξίωση σε βαθμό μηδενισμού της προσωπικότητας όσων  διεκδικούν να έχουν γνώμη και άποψη επί των θεμάτων που είναι υπεύθυνοι».

Διαβάστε επίσης:

Πληρωμές: Ποιοι θα πάνε ΑΤΜ την περίοδο 2-6 Αυγούστου

Αναστολές συμβάσεων και «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»: Ο οδικός χάρτης για τον Αύγουστο

Self test: Πρόστιμο σε εργαζόμενους που δεν δήλωσαν το αποτέλεσμα

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις