Μέσα σε κλίμα κεφιού κι αισιοδοξίας για το μέλλον πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Διονύσου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο.

Πλήθος κόσμου, οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας, γέμισαν την πλατεία και διασκέδασαν με την ψυχή τους με ξυλοπόδαρους, ποπ κόρν, ζεστό κρασί, μουσική και πολύ χορό.

Στην εορταστική εκδήλωση έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Διονύσου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θεόδωρου Μακρή, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο που είχε την ευκαιρία να την απολαύσει. Πρόκειται για ένα όνειρο πολλών ετών που έγινε επιτέλους πραγματικότητα!

Εξαιρετική ήταν επίσης η εμφάνιση της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας της Μουσικής Σχολής Διονύσου, που διηύθυνε η Μαέστρος Χρυσούλα Τσιμούρη.

Ένα ξεχωριστό χορευτικό και τραγουδιστικό δρώμενο για τη διαφορετικότητα, παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ΄Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, με επιμέλεια της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Μαρίας Παπαθωμά και του Διευθυντή του Σχολείου Αντώνη Χριστόδουλου.

Διαβάστε περισσότερα

Έρχεται η ψηφιακή ταυτότητα: Η χρήση του Covid Free Wallet και η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

«Greece does have a winter»: Η δυναμική καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό (vid)

Τα 5 νέα μέτρα για τον κορωνοϊό: Μάσκα παντού από αύριο – Απαγορεύονται οι εορταστικές εκδηλώσεις των Δήμων (vid)