Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση πλατειών στον Δήμο Αγίας Παρασκευής παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Σάρκουλα, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Γιώργου Μπαμπουκλή.

*Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής

*Πλατεία Αγίας Τριάδος

*Πλατεία Μικράς Ασίας (πρώην Αρκαδίου)

*Πλατεία Μελίνας Μερκούρη

*Πλατεία Τσακού

Σκοπός της παρέμβασης αυτής, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως….,  είναι η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση των πλατειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και η εγκατάσταση και υλοποίηση ενός σύγχρονου, έξυπνου συστήματος τηλεδιαχείρισης φωτιστικών σωμάτων LED.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως, όλα τα φωτιστικά σώματα τύπου κορυφής θα ενταχθούν σε έξυπνο σύστημα τηλεδιαχείρισης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο πλήρης έλεγχος του φωτισμού των εν λόγω πλατειών εξ’ αποστάσεως.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλης Σάρκουλας, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που προχωρήσαμε στην υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης. Με την κίνησή μας αυτή θέλουμε και θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών μας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να έρθει η πόλη και οι πολίτες ακόμα πιο κοντά στην νέα ψηφιακή εποχή.  Κάτι άλλωστε που αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της παρούσας Δημοτικής Αρχής».

Διαβάστε περισσότερα:

Vision 2025: Πώς τα ΕΛΠΕ θα παράγουν υγρά καύσιμα χωρίς πετρέλαιο

Γιατί δεν πρέπει να τρέχετε κρατώντας κινητό στο χέρι

Κατάφερε να αποσπάσει επιδόματα 10.000 ευρώ με ψευδείς δηλώσεις