Συνάντηση Καλαφατέλη με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές

Συνάντηση με το νέο Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης την Τρίτη 17 Αυγούστου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Διονύσου, σε συνέχεια των πρόσφατων πυρκαγιών που έπληξαν το Δήμο Διονύσου, και είχε ως αντικείμενο τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν για την όσο το δυνατόν πιο άμεση αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών καθώς και των υλικών ζημιών σε περιουσίες πολιτών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών στο Δήμο, στο πλαίσιο περαιτέρω θωράκισής του απέναντι στα έντονα φυσικά φαινόμενα.

Ο κ. Τριαντόπουλος υπογράμμισε ότι από την Τετάρτη 18 Αυγούστου θα ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα arogi.gov.gr, μέσω της οποίας θα μπορούν οι πυρόπληκτοι να υποβάλλουν εύκολα και γρήγορα τις αιτήσεις για την αποζημίωσή τους, στο πλαίσιο της στεγαστικής συνδρομής καθώς και της οικονομικής ενίσχυσής τους για τις οικοσκευές που καταστράφηκαν.

Διαβάστε περισσότερα

Συνετρίβη στρατιωτικό μεταγωγικό στη Ρωσία – Βίντεο που δείχνει τη συντριβή του (vid)

Αγία Παρασκευή: Ολοκληρώνεται η δράση του Δήμου για βοήθεια στους πυρόπληκτους

Τηλεργασία: Πως θα γίνει η επιστροφή στο γραφείο – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργοδότες

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις