Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις αναδάσωσης βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπλαση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος.

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Κηφισιάς διοργανώνει την 4η δράση Αναδάσωσης  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 10 π.μ. στην περιοχή του Κοκκιναρά.

Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλλια όπου αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν την δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622

Διαβάστε επίσης:

Γίνε ανάδοχος της πόλης σου, με το πρόγραμμα “ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΙΑ” του Δήμου Διονύσου – Πως θα συμμετάσχετε

Νέα μέτρα: «Καμπάνες» 100/μήνα ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή της αίτησης του επιδόματος παιδιού