Το 1ο Dog Walk στην πόλη προγραμματίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Οι Ηρακλειώτες που έχουν σκυλάκι και θέλουν να συμμετέχουν, δίνουν ραντεβού στις 12.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλοι μαζί μια μεγάλη βόλτα με τα κατοικίδιά τους συνοδεία εκπαιδευτών που θα δίνουν συμβουλές κατά μήκος της διαδρομής.

Η βόλτα θα καταλήξει στο πάρκο της οδού Πεύκων 50 όπου θα ακολουθήσουν δρώμενα, παιχνίδια για τα παιδιά και εκπλήξεις για τους τετράποδους φίλους.

Δραστηριότητες όπως επίδειξη agility, οδηγίες από κτηνίατρους και εκπαιδευτές, ανάγνωση παραμυθιού με θέμα τα ζώα, συμβουλές για την περιποίηση του σκύλου, λιχουδιές για τα ζωάκια αλλά και, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επίδειξη hoopers είναι κάποια από όσα έχει προγραμματίσει ο Δήμος και το Γραφείο Αστικής Πανίδας του.

Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, ραντεβού την Κυριακή 10 Οκτωβρίου για να γιορτάσουμε μαζί με τα τετράποδα μέλη της οικογένειας. Προσοχή στη βόλτα και στις εκδηλώσεις τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας για τη δημόσια υγεία, αλλά και τα μέτρα προστασίας του ζώου μας (λουρί, φίμωτρο εάν χρειάζεται κτλ).

Διαβάστε επίσης:

«Νέο Εξοικονομώ»: Οι αυξήσεις στην ενέργεια φέρνουν αλλαγές στο πρόγραμμα – Τι προβλέπει

Επίδομα θέρμανσης: Αυξημένα αντίμετρα μετά τις τσουχτερές τιμές στο πετρέλαιο – Πως θα δοθεί

Πληρωμές: Τι πιστώνεται από Υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ από 4-8 Οκτωβρίου