Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, χαρακτηρίζει ως «θλιβερό» το θέαμα στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς με τις εργασίες αποξήλωσης ενός διαδρόμου του στίβου προκειμένου να επεκταθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρει:

«Θλιβερό το θέαμα στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, έναν ιστορικό χώρο για τον στίβο και τον κλασικό αθλητισμό. Με ξαφνική απόφαση της δημοτικής αρχής ξηλώνεται ένας διάδρομος του στίβου (κουλουάρ), προκειμένου να επεκταθεί ο χλοοτάπητας για τις ανάγκες ποδοσφαιρικής ομάδας της Superleaque 2, ενώ προ λίγων ημερών υπήρξαν ρητές διαβεβαιώσεις για διαβούλευση τόσο με τους συλλόγους, όσο και με τους δημοτικούς συμβούλους της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Έντονες διαμαρτυρίες έχουν ήδη υποβληθεί από κορυφαίους αθλητές μας, από τον ΣΕΓΑΣ από τους αθλητικούς συλλόγους της Κηφισιάς, από δημοτικές παρατάξεις και συμβούλους και από πλήθος δημοτών, καθόσον προπονήσεις και αγώνες του στίβου και του κλασικού αθλητισμού περιορίζονται ως και οδηγούνται σε ανυπαρξία.

Πώς αποφασίστηκε κάτι τέτοιο τόσο ξαφνικά, ενώ υπήρχε εδώ και πάρα πολύ καιρό γνώση για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας, πλην όμως δεν σχεδιάστηκε κάποια λύση που να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές και να μην αδικεί το οιοδήποτε άθλημα, με αποτέλεσμα  η κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο;

Πανθομολογούμενος στόχος ο σεβασμός σε όλα τα αθλήματα, που προωθεί τον μαζικό αθλητισμό, που σέβεται την ιστορικότητα ενός τέτοιου αθλητικού χώρου, καθώς και το κληροδότημα που το συνοδεύει».

Διαβάστε περισσότερα:

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια – Δυσκολεύουν την κατάσβεση οι δυνατοί άνεμοι

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων – Που θα απευθυνθείτε

Η Ευρώπη κινδυνεύει να ξεμείνει από φυσικό αέριο – Το σενάριο για ενέργεια με δελτίο