Αγία Παρασκευή: Αιχμές της παράταξης Νέα Αρχή για τους καφέ κάδους – Τι καταγγέλλουν στην ανακοίνωσή τους

Τους καφέ κάδους «ψάχνει» η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή της Αγίας Παρασκευής με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Φαγητού.

Στη ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, η παράταξη αναφέρει:

«Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, πολλοί δήμοι και όχι μόνο οι γειτονικοί,  έχουν τοποθετήσει τους περίφημους καφέ κάδους, όπου με τη συλλογή των οικιακών απορριμμάτων πραγματοποιείται η κομποστοποίηση. Στον Δήμο μας, παρά την ύπαρξη αυτών των κάδων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και παρά τον  σύγχρονο εξοπλισμό που παρέλαβε για  συλλογή και καθαρισμό, τον Αύγουστο του 2020, από την Περιφέρεια Αττικής, οι καφέ κάδοι παραμένουν άφαντοι και ανενεργοί. Το χειρότερο όμως είναι ότι ουδείς αισθάνεται αρμόδιος να απαντήσει στις επανειλημμένες οχλήσεις μας και τις εκκλήσεις των πολιτών.

»Με αίσθημα ευθύνης, ζητάμε άμεσα και επιτακτικά την ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτών. Αν υπάρχουν σε αυτή τη διοίκηση ψήγματα υπευθυνότητας και περιβαλλοντικής συνείδησης, ας το κάνουν. Σε μια πόλη που στην κυριολεξία βρωμάει, η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί».

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιδόματος φυσικού αερίου

Επίδομα παιδιού: Πληρώνεται η 4η δόση – Ποιοι θα δουν αυξήσεις και ποιοι πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά

Κορωνοϊός: 2.187 νέα κρούσματα και 44 θάνατοι – Στους 323 οι διασωληνωμένοι

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις