Η Κυριακή 23 Οκτωβρίου ήταν μια μέρα γιορτής για το Χαλάνδρι. Ήταν η μέρα του 9ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, που ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν για τον αγώνα, για τις επιδόσεις, για την ευγενή άμιλλα, αλλά κυρίως για τη χαρά του Αθλητισμού και του συναπαντήματος, μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω της πανδημίας. Τον αγώνα έκλεισαν οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στη μικρή διαδρομή των 1.000 μέτρων.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και της μικρής διαδρομής του 1χλμ. για τα παιδιά, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων, παρουσία των αντιδημάρχων Χάρη Μαυρουδή, Κώστα Γερολυμάτου, Έλενας Χριστούλη, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Χαλάνδρι σε Δράση», Κρίστη Αγαπητού και «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», Μάνου Κρανίδη, αλλά και δημοτικών συμβούλων της διοίκησης.

Τον Aγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με τις μουσικές της, οι εθελοντές, μεταξύ των οποίων και οι σπουδαστές του Γαλλικού Κολλεγίου Id’EF, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χαλανδρίου, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου.

Για άλλη μια χρονιά η Τροχαία Αγ. Παρασκευής, το Αστυνομικό Τμήμα και η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη Σολτς στην Αθήνα – Ποια δρομολόγια του μετρό αναστέλλονται σήμερα και αύριο Πέμπτη

Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους: Προβλέπει επιδοτήσεις μέχρι 90% με μπόνους αποκέντρωσης