Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην δημοτική αρχή Χαλανδρίου και στην παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» σχετικά με τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην πόλη μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η διασπορά ψευδών ειδήσεων από την κα Αγαπητού είναι συστηματική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατανοούμε την απέλπιδα προσπάθεια των επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Κρίστης Αγαπητού και Μάνου Κρανίδης να βρουν πεδίο άσκησης πολιτικής σε δύο λακκούβες και μια καθίζηση, από την πρόσφατη βροχόπτωση, σε οδικό δίκτυο 200 χλμ.

Πράγματι οι φωτογραφίες που επικαλείται η κ. Αγαπητού είναι αποκαλυπτικές, όχι όμως για τους λόγους που υποστηρίζει η κ. Αγαπητού αλλά για τους ακριβώς αντίθετους. Μιας και αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι στην οδό Φιλικής Εταιρίας και στην οδό Ποταμού Καλαμά όπου παρατηρήθηκαν οι καθιζήσεις, ΔΕΝ έχει γίνει, παρά τους ΨΕΥΔΕΙΣ ισχυρισμούς της, κάποιο δημοτικό έργο το τελευταίο διάστημα.

Η απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου για την πόλη του Χαλανδρίου, εξαναγκάζει την επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» να καταφεύγει, συστηματικά πλέον, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων προς άγρα ψήφων.

Στις περιπτώσεις των οδών που αναφέρει η κ. Αγαπητού είναι προφανές ότι πρόκειται για καθιζήσεις ταλαιπωρημένων εδαφών, όπως συνήθως συμβαίνει στις αστικές περιοχές, οι οποίες θα αποκατασταθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως γίνεται κάθε φορά.

Βεβαίως, θυμίζουμε στην κ. Αγαπητού ότι επί των ημερών της δικής της παράταξης στη διοίκηση του Δήμου, την περίοδο 2010 -2014, οι αντίστοιχες εικόνες από τον Συνοικισμό Χαλανδρίου μετά τη βροχή δεν έδειχναν καθιζήσεις δρόμων, αλλά πλημμυρισμένα σπίτια, λόγω της παντελούς έλλειψης έργων ομβρίων.

Ευτυχώς, το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα αυτά έχουν εκλείψει, χάρη στα μεγάλα έργα ομβρίων στην πόλη που έχουν δημιουργήσει μια αντιπλημμυρική «ασπίδα» 1.800.000 τ.μ.!

Διαβάστε περισσότερα:

Χαλάνδρι σε Δράση: Τα προβλήματα κ Ρούσσο ζητούν λύσεις όχι μετάθεση ευθυνών

Άυπνος και εγωιστής; Ο λιγότερος ύπνος κάνει τους ανθρώπους λιγότερο γενναιόδωρους και πιο αντικοινωνικούς

Τραγωδία στην Κόρινθο: Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού