Αποστολή στο ακριτικό νησί του Άη Στράτη πραγματοποίησαν μέλη του Δήμου Αμαρουσίου και του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Αττικής, με σκοπό να συμμετάσχουν στους εορτασμούς Εθνικής Επετείου του ’21.

Η αποστολή του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου αφενός συμμετείχε στην παρέλαση του Άη Στράτη με την «προσκοπική μπάντα» και αφετέρου οργάνωσε δραστηριότητες όπως διαδραστικά εργαστήρια (πληροφορική – ζωγραφική – μοντελισμός), θεατρική παράσταση.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ήταν παρών σε αυτές τις δράσεις, υποστηρίζοντας όχι μόνο το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων προκειμένου να προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους του νησιού αλλά κινητοποίησε και δυνάμεις προκειμένου να καλυφτούν σημαντικές ανάγκες του νησιού σε σχολικά είδη, φάρμακα και κλιματιστικό εξοπλισμό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκρισή τους, στο κάλεσμα συμπαράστασης στον Άη Στράτη, την επιχείρηση με είδη παιχνιδιών «Ζαχαριάς», τις εταιρίες με είδη κλιματισμού Daikin Hellas και υποστήριξη ειδών κλιματισμού Klimart, καθώς και την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη για την προσφορά της σε υγειονομικό υλικό.

Διαβάστε περισσότερα:

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος Καλυφτάκη

Άγνωστοι παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ από γυναίκα στην Αγία Παρασκευή

ΕΝΦΙΑ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του νέου φόρου – Τι ισχύει για τον κύριο φόρο