Σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία security για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης υπέγραψε ο Δήμος Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

Η ιδιωτική εταιρεία θα έχει την ευθύνη φύλαξης δημοτικών κτιρίων, κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Το προσωπικό της εταιρείας φύλαξης, με βάρδιες σταθερής παρουσίας, θα βρίσκεται σε συγκεκριμένους κοινόχρηστους χώρους αλλά και περιπολίες τόσο πεζοπόρα όσο και με οχήματα στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου αλλά και σε σημεία ειδικού ενδιαφέροντος.

«Αυτή η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας το πρόβλημα ασφάλειας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα Σχολεία. Ενώ προχωρούν αυτές οι ενέργειες που δυστυχώς είναι χρονοβόρες, προχωρούμε στη σύμβαση με εταιρία security προκειμένου να καλύψουμε αυτό το κενό. Βέβαια και αυτή η ενέργεια ήταν χρονοβόρα από τη στιγμή διενέργειας του διαγωνισμού, όμως τώρα είμαστε έτοιμοι να θωρακίσουμε την πόλη μας και να ενισχύσουμε την ασφάλεια των Μαρουσιωτών και ειδικότερα των νέων και ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Η εταιρία security σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το έργο της αστυνομίας, όμως συνεργάζεται μαζί της και σε σύνδεση με τη Γραμμή Δημότη 15321 όπου αναφέρονται περιστατικά, αποτελούν μία σύγχρονη ασπίδα προστασίας για τους Δημότες μας» δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπαρζόγλου.

Διαβάστε περισσότερα:

Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει από σήμερα στο ωράριο λειτουργίας

Χάρης Ρώμας: Ευχαριστώ το ΣΥΠΟΘΑ για την άμεση διεκπεραίωση του «Πεύκου Πολίτη»

Αμερικάνικη έρευνα: Αυξημένος ο κίνδυνος θανατηφόρου εμφράγματος για τους ηλικιωμένους με οικονομικά προβλήματα