Ένα ακόμη νέο σύγχρονο σχολείο, το τρίτο κατά σειρά μετά το Γυμνάσιο-Λύκειο Διονύσου και το Δημοτικό Κρυονερίου, πρόκειται πολύ σύντομα να ξεκινήσει να ανακατασκευάζεται με χρηματοδότηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στο πλαίσιο της ένταξης του έργου στον άξονα «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Πρόκειται για το ΕΠΑΛ Διονύσου, στον κόμβο Αγίου Στεφάνου – Κρυονερίου, η έναρξη ανακατασκευής του οποίου αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η σχετική σύμβαση του έργου υπεγράφη την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και τους εκπροσώπους του αναδόχου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης Στέφανου Κριεμάδη και της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας Άννας Αγγελίνα.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκτέλεση του έργου «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ» και έχει προϋπολογισμό 1.795.510,28 €.

Το έργο, χρονικής προβλεπόμενης διάρκειας 18 μηνών, προβλέπει την πραγματοποίηση εκτεταμένων εργασιών επισκευής και συντήρησης του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου καθώς και την προμήθεια νέου σύγχρονου εξοπλισμού εργαστηρίων.

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Αμαρουσίου: Υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για τη φύλαξη των κτιρίων

Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει από σήμερα στο ωράριο λειτουργίας

Χάρης Ρώμας: Ευχαριστώ το ΣΥΠΟΘΑ για την άμεση διεκπεραίωση του «Πεύκου Πολίτη»