Με 11 μηχανήματα καθαρισμού αέρα κατά της Covid-19 ενισχύονται οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου από την εταιρεία «Daikin Hellas», στο πλαίσιο εκτέλεσης του νέου χορηγικού προγράμματος «Συνεργασία».

Η παράδοση των σύγχρονων συσκευών (MC55W) έγινε στον Παιδικό Σταθμό του Σωρού, όπου μαζί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, η προϊσταμένη των παιδικών σταθμών του Δήμου, Ζωή Ιορδάνου, η υπεύθυνη Κατερίνα Σταυρινίδου και το προσωπικό του Σταθμού του Σωρού.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας, Αντωνίου Χριστίνα -διευθύνουσα σύμβουλο, Μπανάκα Θωμά – διευθυντή τμήματος After Sales & Βιώσιμης Ανάπτυξης, Δαδούση Γεωργία – service Administrator After Sales και μέλος της ομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τσατσαρέλη Άρη – μηχανικό πωλήσεων και μέλος της ομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης, για την ευγενική τους προσφορά που αποτελεί σύμμαχο κατά της πανδημίας σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία κατά την οποία παρουσιάζεται έξαρση των κρουσμάτων, οπότε η παρουσία των συγκεκριμένων μηχανημάτων στους Παιδικούς Σταθμούς προασπίζει την υγεία της Μαρουσιώτικης οικογένειας.

Ο δήμαρχος, με αφορμή αυτή την προσφορά, κάλεσε και όλες τις εταιρείες που έχουν έδρα στο Μαρούσι να γνωρίσουν το χορηγικό πρόγραμμα του Δήμου, αξιοποιώντας τα ανταποδοτικά οφέλη στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Τέλος, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τους χώρους του Παιδικού Σταθμού και να διαπιστώσει για μία ακόμη φορά το υψηλό βαθμό υπηρεσιών που παρέχονται στα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί τους πολίτες να γίνουν δότες μυελού των οστών

4η δόση εμβολίου: «Πράσινο φως» από τους ειδικούς – Ποιους αφορά

Επί ποδός ο Δήμος Διονύσου για την κακοκαιρία «Διομήδης» – Που θα προμηθευτείτε αλάτι