Το πολιτικό και αυτοδιοικητικό του στίγμα, εν όψει τόσο των βουλευτικών, όσο και των αυτοδιοικητικών εκλογών, έδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Βριλήσσια Δυνατά», στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή πίτας, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

«Παραμένω πιστός στις ιδεολογικές αρχές της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Την ώρα του αγώνα δεν στεκόμαστε στα λάθη που μπορεί να έγιναν -ή στις πικρίες που ίσως κάποιοι έχουν- και κοιτάμε την μεγάλη εικόνα. Η πατρίδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά» τόνισε στην εισαγωγή της ομιλίας του.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες βουλευτικές και δημοτικές εκλογές υπογράμμισε: «Σέβομαι όλους τους βουλευτές και υπουργούς, αλλά δεν ταυτίζομαι με κανέναν. Εγώ, κομματικός δήμαρχος δεν πρόκειται να γίνω. Αν χρειαστεί για την πόλη μου θα συγκρουστώ με οποιονδήποτε, όσο υψηλά ιστάμενος και αν είναι. Όπως έκανα και στην προηγούμενη θητεία μου».

Στο τέλος της ομιλίας του απευθυνόμενος στο κοινό της κατάμεστης αίθουσας είπε: «Αν θέλετε μια από τα ίδια, μην με ψηφίσετε. Εγώ θα τα αλλάξω όλα, το ξέρετε. Με μια ομάδα νέων ανθρώπων κόντρα στον τοπικό παλαιοκομματισμό»

Διαβάστε επίσης:

SKY Express: Ενισχύει τον στόλο της με δύο νέα αεροσκάφη Α321neo

Φορτσάρει με έργα 43,6 εκατ. ευρώ στο Χαλάνδρι ο Σίμος Ρούσσος – Δείτε μακέτες των έργων

Απαρνήθηκε την κληρονομιά και έγινε μοναχή – Η ιστορία της 8χρονης κόρης μεγιστάνα διαμαντιών