Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης τμήμα που περιλαμβάνει την εξέλιξη των έργων, παρεμβάσεων και σημαντικών προμηθειών του Δήμου Πεντέλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, αυτή τη στιγμή «υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων που έχει γίνει ποτέ στην πόλη, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ξεπερνά μέχρι σήμερα τα 140 έργα».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η δημοτική παράταξη της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα για έργα, μελέτες και προμήθειας πάνω από 63 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι έξι τομείς έργων και παρεμβάσεων:

1. Πολεοδομικά στρατηγικές μελέτες, που περιέχει:

·        19 πολεοδομικές παρεμβάσεις

·        7 στρατηγικές μελέτες

2. Έργα υποδομής, που περιέχει:

·        11 μεγάλα έργα υποδομής

·        30 έργα αναπλάσεων και αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου

·        10 κτηριακά έργα

·        9 έργα σε σχολεία

3. Έργα σε δρόμους και πεζοδρόμια με 17 έργα

4. Εξοικονόμηση ενέργειας, με 15 έργα και παρεμβάσεις

5. Προμήθειες εξοπλισμού, με 9 διαδικασίες σημαντικών προμηθειών εξοπλισμού

6. Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης Πεντελικού με 19 παρεμβάσεις

«Υποσχεθήκαμε στους πολίτες να δουλέψουμε για να κάνουμε έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Τηρήσαμε την υπόσχεση μας αυτή και αναπτύσσουμε το Δήμο μας στην πράξη. Μέσα σε 3 χρόνια καταφέραμε να υλοποιούμε και να δρομολογούμε πάνω από 140 έργα και παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών. Εκτελούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας, έχοντας εξασφαλίσει μέχρι σήμερα 63 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότησή τους. Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας είναι μετρήσιμο. Από σήμερα η εξέλιξη των έργων και των παρεμβάσεών μας θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν πλήρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για την πορεία του έργου μας. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Μπούσουλα Άντα και τους διευθυντές της τεχνικής υπηρεσίας Τάσο Χριστίδη, της υπηρεσίας πολεοδομικών εφαρμογών Γιάννη Ξανθάκο, της οικονομικής υπηρεσίας Βάσω Καπετσώνη, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών αυτών για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει την τελευταία τριετία και έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι στελέχη που τιμούν το δημόσιο λειτούργημα που υπηρετούν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» δήλωσε η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Ντινόπουλος: Πιστός στην παράταξη αλλά κομματικός Δήμαρχος εγώ δεν γίνομαι

SKY Express: Ενισχύει τον στόλο της με δύο νέα αεροσκάφη Α321neo

Φορτσάρει με έργα 43,6 εκατ. ευρώ στο Χαλάνδρι ο Σίμος Ρούσσος – Δείτε μακέτες των έργων