Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Ο εορτασμός θα ξεκινήσει με τον αγώνα δρόμου Santa Run στις 18:00, με  σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας.
Ο αγώνας δρόμου «Santa Run Βριλήσσια», γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας, έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι χωρίς ανταγωνισμό.

Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας, να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής,προσφέροντας ταυτόχρονα και το δικό τους… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής τους σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Ο κάθε ενήλικας δρομέας μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των εννέα ευρώ (9€) για την απόσταση των 5 και των 10 χιλιομέτρων, ενώ η συμμετοχή για τα παιδιά είναι πέντε ευρώ (5€) για απόσταση 1.000 μέτρων.
Μέρος των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο “Η ΑΓΚΑΛΙΑ”.
Καλούνται τα σχολεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή, να δηλώσουν έγκαιρα τις συμμετοχές τους ηλεκτρονικά στο site του γυμναστηρίου FITNESS ON, reventy.gr.

Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 το βράδυ.
Μετά τον Δρόμο Υγείας θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας και η βραδιά θα κλείσει με τραγούδι και χορό με το συγκρότημα των ONIRAMA.
H εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του γυμναστηρίου FITNESS ON στα Βριλήσσια, Αγαμέμνονος 2.

Διαβάστε περισσότερα:

2ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Χαλανδρίου 2022 – Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Καλάθι νοικοκυριού: Οι νέες αλλαγές – Ποια προϊόντα προστίθενται

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής 2022 – Μια γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού