Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το «1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022», στον στάδιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη»), με διοργάνωση από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), τον Αθλητικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και τον Όμιλο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α.) Αγίας Παρασκευής.

Στη γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού συμμετείχαν 250 παιδιά των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της πόλεως, σε αγώνες δρόμου 50, 60 και 300 μέτρων (ανάλογα με την ηλικία τους), στο ριπτικό vortex και στο άλμα εις μήκος. Τα παιδιά παρακολούθησαν να συμμετέχουν και να αγωνίζονται οι γονείς τους, που χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν όλα τα παιδιά.

Τα παιδιά ήλθαν σε επαφή με αθλήματα του κλασικού αθλητισμού, γνώρισαν τον ανακαινισμένο χώρο του σταδίου και ένιωσαν την χαρά της συμμετοχής, που ήταν ο σκοπός μας ώστε να πάρουν ερεθίσματα για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Σε όλα τα παιδιά, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σημειώνεται ότι σε όσους αναδείχθηκαν πρώτοι σε κάθε κατηγορία, και δεν ανήκουν σε κάποιον από τους Αθλητικούς Συλλόγους, ο ΠΑΟΔΑΠ προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά του, του Κλασικού Αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνουν την επιθυμία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση paodap@agiaparaskevi.gr

Διαβάστε περισσότερα

Καιρός: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει (vid)

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστογραφίας στον Δήμο Παπάγου Χολαργού

Στεγαστικά δάνεια: Ισπανικό μοντέλο με μείωση δόσης και πάγωμα επιτοκίου